Despre Reginasalon

S.C. Kasas Trend S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2008, avand ca servicii principale comercializarea materialelor de construcţii pentru lucrari interioare, colaborand  cu producatori de renume din Cehia, Polonia, Ungaria, Spania, Italia.

Regina Salon va ofera o gama diversificata de obiecte sanitare: gresie, faianţa, parchet masiv, parchet triplustratificat, cazi de baie, cabine de duş, chiuvete baie, chiuvete bucatarii, baterii, accesorii baie, accesorii parchet, mobilier de baie.

Atuul nostru este orientarea spre client, prin oferirea unor servicii de inalta calitate si inbinarea designului cu circumstantele practice oferindu-va identitate. Identitatea creaza imagine, imaginea aduce succes. Printre serviciile care le oferim clientilor nostri se numara si oferirea proiectelor 3D in mod GRATUIT!

Puteti beneficia de toate aceste servicii de calitate la un pret accesibil tuturor. Pentru mai multe informatii, ne puteti vizita la magazinul nostru din Oradea,  Str. Stefan cel Mare nr. 15, sau ne puteti gasi la urmatoarele numere de telefon:

Telefon fix: 0259-414-172

Telefon mobil: 0768-582-081 ; 0773-770-125

e-mail: comenzi@reginasalon.ro